Uppe med tuppen (Mr Love)

                                          

Tjena !

Ojjj ojjj vad tidigt jag är uppe idag ,jag sitter framför datan och hänger knappt med he he... Mr Love ska jobba som vakt idag,  för det är stora artister  i stan och han ska agera som vakt he he...Det är tråkigt  för jag hade velat att han följde med till marknad någon dag , men plikten kallar så det är ju bara att gilla läget. Tänkte gå med Liam till ett bad idag, så vi kan bada och sola lite ...Till och med Liam  börjar bli brunare en mig nu, och då är det illa hahahaha nä SKÄRPNING nu  säger jag bara..

Skönt idag har man fått pengar och allt, men jag måste ju använda nästan alla min pengar till reparation till lokalen det kommer kosta ca 20000 kr  att få ordning på den så det är ju inte billigt i alla fall..Ja som sagt  så är det tur att MR Love är snickare och golvläggare  så han ska ju bygga allt , sen kommer väll jag och mina kära vänner stå och kladda lite på väggarna det är verkligen allt som ska göras ..

NU ska jag Hoppa från ämne till ämne, det är nåt med mig och färgen rosa, vet inte vad det är med det är som jag har en sammankoppling med den färgen ..Jag har  rosa mobiler rosa moped , rosa överalt  hmm ingen aning varför det är så men jag trivs helt enkelt att ha rosa färg på allt ..

 Om jag fick bestämma egoistiskt så hade nog min salong vart rosa den  med.. Men jag tänkte lite vuxet där iallafall , så det kommer gå i svart och  och vit, jag  tror det blir bra och kanske  ett rum med lite rosa i  hahaha jaja nåt rosa kan jag väll få ha hihiiih..

Nä nu är det bara EN vecka kvar tills jag får komma in i butiken och då kommer ni få följa när denna skithög till lokal blir förhoppningsvis till en liten prinsessa..

 Hoppas ni kommer in och stödjer mig gör en eller två behandlingar .

Nä nu ska jag lägga mig med min kaffe i högsta i hugg och kolla klart på en film jag inte orkade se igår , sen ska jag nog möta upp Bella och bada och försöka  få lite färg   innan sommaren är över..

Xoxo Dompan


Kommentarer
Postat av: Nadja

MM låter skönt att åka ut och sola :D Vart ska han stå som vakt idag? Kul =)) kramis

Postat av: Dompan

Till Nadja : Hey babe , han ska till sumpan och stå vakt med ett par andra stora killar hehe puss på dig ...

2008-07-25 @ 07:58:08
Postat av: isabelle

helt rätt gumman ut i solen.. och oroa dig inte vi kommer till din salong.. eller jag kommer allafall.

puss

2008-07-25 @ 09:51:16
Postat av: Natalia

är det i Eskilstuna du ska öppna salong? I så fall, vart? :)Take care

2008-07-25 @ 11:33:31
URL: http://opieta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback