sorry!

Sara är tjejen med toffsar.Hej!

Uch jag  känner mig så uttråkad idag så det finns inte :(...  Jag har massor att göra egentligen , men har ingen lust med  nåt alls.. Jag är sååå trött i huvet..

Jag Var ju i Göteborg igår med mina kära vänner  Ella och carro det var jättekul ... Vi var ute på en klubb och hade det skojsigt ..Men sen kom det  pinsama , jag hade fått hjälp med att boka min biljett hem och när jag gick ditt på morgonen för att hämta ut biljetten, så såg jag till min fasa  att det var en ungdomsbiljett :( så jag fick låsas sova på tåget hela vägen , såå pinsamt men det gick bra iallafall...


Nu ska jag hem till Mamma och Pappa och betala min räkningar, uch inte kul men det är ju ett måste  :(

Min kära barnsdomskompis Sara Edberg ringde idag , hon bjöd mig på föreställning på fredag  .. Hon är skådespelare och hon spelar i en sommar teater med humor , så det kunde jag ju inte tack nej till .

På onsdag ska jag  upp och fixa med min nagelutbildning i Stockholm .Min kompis Zandra ska föllja med och vara modell..Då gör jag naglar på henne   och visar vad jag lärt mig och vad jag kan ..


Sorry har inte så mycket att skriva , det är alldeles tomt i huvet idag ,,

xoxo Dompan

Så här stod det i tidningen om sara och hennes gäng
Sedan i lördags repeterar ensemblen, skådespelarna Ulf Drakenberg, Malena Folmén, Sara Edberg och Henry Wölling, på friluftsscenen vid Rademachersmedjorna tillsammans med regissören Sebastian Edberg.
De tidsenliga kläderna som skådespelarna bär har sytts av Kerstin S Wölling som är expert på historiska kläder.
Pjäsen bygger på Molières fars Den inbillade sjuke, skriven 1673, som handlar om den inbillningssjuke Argan som vill gifta bort sin dotter med sonen till hans läkare - sonen är en fåntratt och läkaren en suput. Dottern har dock en annan friare vilket Argan inte vet.

Farsartade förvecklingar
Frieri eller lavemang? är en fri omtolkning av Molières pjäs och det är Ulf Drakenberg och Sebastian Edberg som skrivit om den, bland annat har den färre roller och slutet är ett annat.
De farsartade förvecklingarna är dock kvar menar Ulf Drakenberg som spelar flera roller vilket innebär en del klädbyten.
- Det är en varm och mysig pjäs, säger Sebastian Edberg.
Frieri eller lavemang? är en favorit i repris vid Rademachersmedjorna. Samma ensemble spelade nämligen den där sommaren 2002.

Kommentarer
Postat av: isabelle

hello.. rolig du är med biljetten.. men du ser ju inte ut att vara äldre än typ 18..

puss

2008-07-19 @ 19:42:34
Postat av: dompan

Till isabelle: nä men det är u pinsamt om dom frågar :(

2008-07-19 @ 20:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback