Skumma människor!


 Ibland så kan jag sitta och undra hur människor tänker , ibland undrar jag om jag kommer från en hellt annan planet..  Jag Är ju i Stockholm och jag mötte en äldre dam i nöjesbranschen som jag känner och jag berättade om mitt företag ..Man såg att det stack i hennes ögon vvaaaaaaaa att jag skulle starta eget , ibland undrar jag vad är det för fel på folk ?.. Varför kan man inte bara vara glad för att det går bra för nån? jag har verkligen kämpat för där jag står idag och det har inte varit lätt åktur ..Denna ggr måste det gå bra ,  finns inte  plats för ett misstag,jag har verkligen försökt  gjort allt rätt denna ggr , försäkringar , revisorer,inköp, uppbyggnad av salong mm Men gud den som säger att jag fått det på ett banan skal kan slänga sig i väggen..
 
Jag har kämpat för varenda grej ni kommer se där inne .... Därför känns det ännu roligare , det är ingen som betalar för mig  , jag köper då och då för att få en komplet salong  ...

 Så here i come . Tack för att ni alltid  lyssnar därute och står ut med alla min stavfel och till alla därute som läser min blogg för att håna mig släng er i väggen .

Nu ska jag möta up Emmi, sorry att jag tänker så mycket men  ni lyssnar alltid bra  och det känns tryggt att prata med  därute .

Ha en bra helg ciao.

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag tycker du är grym som startar eget gumman :)

Postat av: dompan

till wyateria: tack gumman vad snäll

2008-07-12 @ 18:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback