Sååå varm!
Jaaaa jag vet att jag inte ska klaga när det är så himla fint väder  , men det är ju ssååååå varmt så jag vet inte vart jag ska  ta vägen ... Fläkten är igång i högsta hugg men den hjälper ju nästan inget alls buhuuuuuuu jaja det är väll bara att njuta för snart kommer regnet vara här och då kommer jag ju ångra när jag satt här och klagade så oki jag tar tillbaka allt hehe.

Idag så åkte  jag till malma marken i Malmköping, men jag vart lite besviken för  jag brukar alltid hitta massa bra grejer Men  det här året brände  jag  800 kr på inget alls bara på mat och lite karuseller hmmm inte kul..

Nu på kvällen så  vart jag sjukt sugen på majskolvar så jag gjorde iordning me salt smör,peppar , det var ju bara så gott..

Mr Love jobbar som vakt idag igen ;( vill ha han här hos mig och kolla på film , men han kommer ju snart ...

Nu ska jag lägga mig ner  och kolla på en  film och bara njuta av värmen :S hehe vad ska ni hitta på  en  lördag som denna??

xoxo Dompan.

Kommentarer
Postat av: isabelle

låter mysigt. själv jobbar man natt hela helgen.. men men det ger pengar.. och killen är ju utomlands så det är helt okej, annars skulle jag sitta hemma och deprimera. ha en fortsatt trevlig kväll.

puss

2008-07-27 @ 17:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback