Pamela i bb
Pamelas fina bild.Jag gjorde en liknade plåtning som Pamela , inte lika snygg som hennes  såklart ;) men jag gillar när färgen rinner.
Ja vad ska man säga  :) jag har alltid gillat Pamela Andersson , men nu tycker jag hon går för långt hehe vara med i Big brother i Australien! vad hände liksom. Det   känns lite väl desperat för en sån känd person som hon... Jag vet inte riktigt vad hon vill komma med  det . Så här stod det i en  tidning på nätet. Men tv  är ju smart och tar med henne  , jag kommar iallafall bli tvungen att kolla på det programet eller vad säger ni ? det kan man ju inte missa ... fortsättning fölljer hehe.

Pamela Anderson har många järn i elden. "Baywatch"-stjärnan och tillika småbarnsmamman har fullt upp med att spela in sin egen tv-serie "Pam: Girl on the loose" som har premiär i USA i augusti. Nu är det också klart att hon kommer medverka i den australiensiska versionen av "Big Brother".

"Fantastiskt"

Enligt Female First kommer Pam att gå in som hemlig sista gäst i huset.
- Det är fantastiskt att tillkännage hennes medverkan. Reaktionen från de andra deltagarna är verkligen värd att vänta på, säger en talesperson för produktionen.


Kommentarer
Postat av: helena

din bild var väldigt mycket snyggare!! det tycker jag verkligen.. kram

Postat av: Ellen

Well, tycker era var lika fina på olika sätt. Du är snyggare på din bild än vad hon är, men hennes ben va coolare stylade. Hoppas allt e bra sötnos

2008-07-15 @ 03:01:18
URL: http://ellenviktoria.blogg.se/
Postat av: isabelle

hej gumman

minst lika fin bild som pamelas.

hur är det med dig? det var ett tag sen, har tagit bort msn för den dödar bara min dator..haha annars då? allt väl? själv är det bara bra längtar efter semester så man kan åka iväg med killen. när får man komma och bli fin hos dig då? nej nu ska jag ut i sola och steka.. men ha det så bra gumman.

puss puss isabelle

2008-07-15 @ 10:13:22
Postat av: Dompan

Till Isabelle: bara att boka ;)Till Ellen : ahhh du är för snällTill Helena : bara att boka hehe så blir du finner i håret.,

2008-07-15 @ 10:45:24
Postat av: CityGirl

Riktigt snygga bilder. LOVE din baddräkt.

2008-07-15 @ 11:24:35
URL: http://citygirl.nu
Postat av: zarah

men visst pamela har snygg mage å lår/ben...men hennes jävla sillisar är sjukt fula...så jag röstar på att din bild va finare..

2008-07-18 @ 12:38:57
Postat av: Caroline

ÅH, din bild var ju grym! Vad kul att jobba med dig igår btw:) Ha det bra, sötis!

2008-07-20 @ 01:32:51
URL: http://carolinefranzen.blogg.se/
Postat av: Martin

Tycker att din plåtning vart mycket snyggare, En riktig vinnare

2008-07-21 @ 14:51:04
URL: http://martchin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback