Noll Koll!

Jag satt och kollade runt på nätet lite huller och buller  och  då  kom  namnet Helena Matsson  up gång på gång .. Men vem är hon tänkte jag ? så jag kollade runt lite och hon är nämligen svensk och har medverkat i flera stora filmer i Usa .. Jaha tack för den internet  nu fick man lära sig nåt nytt  igen.. Jag  tycker det är kul när svenskarna tar sig ifrån lilla plutt Sverige   hehe , det hade jag med gjort om det inte var för att jag har  kille och barn här .. Men  ni som är fria stick så snabbt ni  bara kan  hehe ..

så här stod det på nätet om Hélena Matsson

Fyra beväpnade vakter och en personlig livvakt hade en enda uppgift under inspelningen av kommande sci fi-filmen
Species: The awakening i Mexico City - att skydda huvudrolls­innehavaren Helena Mattsson.

Men en kväll - ungefär halvvägs genom mångmiljonproduktionen - hade de beväpnade säkerhetsmännen av någon anledning troppat av sitt skift. Kvar i mörkret utanför trailern på en av gatorna i centrala Mexico City stod bara Helenas personliga livvakt. Han blev en lätt match för det maskerade gäng som från ingenstans plötsligt stormade svenskans luftkonditionerade bas.

- De körde upp en pistol i ansiktet på honom. Han kunde inte göra någonting, berättar Helena.

Hon hörde hur någon slet i dörrhandtaget.

- Det var första gången under inspelningen som jag hade låst dörren till trailern...

När Helena tittade ut genom fönstret insåg hon vad som var på väg att hända. Instinktivt kastade hon sig till vagnens andra sida, bultade panikslaget på fönstret och skrek rakt ut. Så här några månader efteråt, över en lunchrisotto och ett glas mineralvatten i solen på Cafe Meds uteservering på Sunset Strip i Los Angeles, har de skräckinjagande sekunderna vid kidnappningsförsöket börjat blekna. Men Helena kommer alltid att bära händelsen inom sig, säger hon.

- Jag vill aldrig åka tillbaka dit igen.

Även om polisen grep gärningsmännen på plats kvarstår en rad frågetecken. Hade de nöjt sig med att kidnappa henne? Skulle filmbolaget ha betalat en eventuell lösensumma? Hur kom det sig att de fyra vakterna råkade lämna sin post just innan gänget slog till?

- Man undrar ju, säger hon och balanserar en gaffel med ris mot munnen när jag frågar om hon tror att kvartetten hade mutats.

Hade attacken skett på hemmaplan hade Helena med största sannolikhet sjukskrivits direkt och fått träffa en terapeut. Men med ett Hollywood­bolag som arbetsgivare, ett filmteam på 60 personer och 300 statister som hela tiden tickade pengar var det inte att tänka på.

- Samma natt skulle jag spela in en av de största scenerna i filmen. Hade jag inte klarat det skulle det ha kostat dem 50 000 dollar. Så det var bara att resa sig och fortsätta filma.

artikelbild_helena_mattsson

Kommentarer
Postat av: bjorn

South African Epidemic Of Schoolboy Sexual Abusehttp://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080728192809.htmFörtryckarsturukturer (sydafrikas förtryckarsystem jfr kristna som livets ord etc)och skyddande av brottling mm

2008-07-30 @ 10:30:24
Postat av: isabelle

va fin hon är..

2008-07-30 @ 14:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback