Mot rökning!
Hej!


Vaknade ganska tidigt idag och gjorde en  ordentligt  frukost och självklart en stor  kopp kaffe med mjölk det är ju ett måste, men det vet ni ju redan :P..

Sen skulle jag möta upp Mamma och Pappa och gå en powerwalk runt stan .... ´Vi var ute i ca två timmar och rörde på oss det  var verkligen skönt . Man känner sig så duktig efteråt..Sen när jag kom hem så lagade jag hamburgare och pommes och massa sallad mums vad gott det var..

 Jag kände att jag ville sponsra MR Love med nikotin tuggumin så jag gick till apoteket och inhadlade en dos med såna . Jag vill verkligen att han  ska sluta nu med cigaretterna , dels för att det är farligt men även för att det inte är så trevligt. Så vi får se om han kommer klara av det hehe.

Nu ska jag bara ta det lungt och smälta maten och  slå på en film och dega ett tag..Jag passar på att tväfta  mellan filmerna hehe..

Ha en riktigt bra dag .

Vad ska ni hitta på idag,en söndag som denna??

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: isabelle

hej gumman!

säg bara till honom att tänka på sin hälsa.. alla rökare vet att det är farligt. jag har själv rökt i 9år, ,men la av förra sommarn.. och det är bara att bestämma sig. däremot är det as svårt nu på sommarn när det är så mycket uteserveringar men det går. det går alltid bara man har viljan. ha en bra söndag. själv har jag nyss kommit hem från jobbet, ska ut på powerwalk 1½ timme.

puss på dig

2008-07-20 @ 15:51:16
Postat av: Dompan

Till Isabelle: ja det verkar såå svårt men värt ett försök iallfall xoxo Domi

2008-07-20 @ 16:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback