Härliga dagar!


!Hej!

Jag har ett par härliga dagar framför mig nu ;) Idag kommer en av mina bästa kompisar
www.andreafelldin.com hem till mig .. Jag ska hämta henne på min rosa moppe .. sen  imorn så åker jag till Stockholm och ska på ett viktigt möte ,sen ska jag på utbildning i hårförlängning, ska bli superkul.

Sennare på kvällen  blir det att åka hem till Nattiz och mysa... Jag har önskat mig hennes goda efterätt Gino hihihi, hoppas hon gör den till mig!  Jag vill verkligen ha den nu  ..

Sen ska jag på kryssning  och kolla på en kompis som ska tävla i en jättestor modeltävling ..  Jag ska ha en jättefin aftonkläning på mig , kul att få klä upp sig nån ggr , inte ofta man har aftonkläning på sig. :)

Ska äta snart , min  kille lagar pizza muuums ..

Till alla er som klagar på att jag inte skriver så mycket om min son.. Så är det för att jag anser att jag vill lämna  han utanför bloggen. För  han har inte valt att vara med där . Han är liten så ni kan sluta att fråga dumma frågor och säga att jag skulle vara en dålig mamma bara för att jag  inte har med bilder på han  ... Nu är det slutdiskuterat...

.

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Erika

Herregud, du är väl snarare en BRA mamma som lämnar han utanför det här. Det finns minsann människor till allt!

Postat av: Dompan

Till Erika: tack tjejen , dina ord värmer .

2008-07-01 @ 22:19:25
Postat av: Nadja

Men alltså vad fan snackar folk om? Jävla idioter, som du säger L har ju inte valt att få figurera offentligt och du är hans mamma och vill skydda honom och du gör valen åt honom som du tror passar bäst och du har gjort alldeles rätt!! krama

2008-07-02 @ 08:45:06
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Dompan

Till nadja : mmmm jag vet .. finns så knasiga människor

2008-07-02 @ 10:14:23
Postat av: Joanna

Jättesnygg bild ! & det med din son, det är din blogg och då handlar den om Dig. Vem du vill ha med i din blogg är Ditt beslut !

2008-07-03 @ 19:41:06
URL: http://joannanisula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback