Guldis var borta!

                                    

Jag vaknade när Mr Love skulle gå till jobbet vid kl 7 jag gick ut för att kolla till Guldis (guldfisken) men jag såg han inte.. Jag lyfte på stenar och  alla andra dolda utrymmen men kunde inte se han nånstans .. Jag ropade   På Mr Love och vi började leta  , han kunde ju inte bara vara borta... Visst att akvariumet är stort men så stor är det inte , men sen till slut så hittade vi honom på bänken :( bakom akvariumet han hade hoppat ut hellt enkelt , den lilla stakarn ..
 
Jag  la  i han i  vattnet snabbt , och nu simmar han runt igen uchhh den lilla kraken , tänk om jag inte tittat till honom då hade han inte levt nu.. Saken är den att jag är inte så duktig med fiskar och jag hade ingen aning om att  man måste ha ett lock för akvariumet, för det fick jag nämligen inte till det ,så nu blir det att gå på jakt efter ett sånt lock sennare idag ..

Igår blev jag så arg på Mr Love  han skulle till en vän och komma hem efter  senast kl  21 för vi hade massor att göra , så när klockan blev  22 så var jag hellt galen ..  Jag vet att jag hettsar up mig men sån är jag ... Sen kom han hem efter  kl 23 och då var jag vid kock punkten men han sa förlåt och jag kan ju inte vara arg på han när han tittar på mig med dom där vackra  ögonen.

 Varför gör killar alltid så ??? Dom tittar på en och bara suger in en i deras ögon  jaja jag  blir  ju så irreterad hehe

Nu ska jag  äta  frulle vi hörs lite sennare ..

Xoxo Dompan


Kommentarer
Postat av: isabelle

gumman poppy eyes är hemska dom kan göra vad som mhelst men, så fort dom gör poppy eyes så glömmer vi det.. min kille gör samma sak.

puss

2008-07-30 @ 22:33:23
Postat av: Dompan

Till Isabelle: ja jag vet visst är det jobbigt !

2008-07-31 @ 07:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback