Familjedag!
Jaaa det är fint  väder idag med jejejejejeje, sån tur vi har :) Vi ska åka och bada hela familjen och ha en riktigt mysdag ..Mr Love börjar jobba imorn så det känns kul att hitta på nåt sista dagen på hans semester :P..

Liam var så ledsen idag hans ena  fisk Blixten har dött rip Blixten..

Så vi begravde han nu på morgonen ... stakars Liam han grät och grät :(..Så jag ville hitta på nåt som jag vet att Liam älskar och det är att bada :).

 Men nu blir det nya tag vi ska till affären och handla piknik , jag tror det blir potatis sallad och grillad kyckling sen har jag med mig sallad, frukt och massa mer så vi kan  vara där ett par timmar .. Jag kan ju inte vara borta för länge för hundarna ska ju ut ,men  jag ser verkligen fram emot att ligga och gassa i solen ett par timmar ..

Sennare idag ska jag ner till stan en snabbis och köpa mina ramar till diplomen dom ksotar 45 kr st på Clas ohlsson, måste handla ca 15 st  ..Nä nu ska jag till affären Ha en bra dag!.

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: isabelle

stackars liam... men du får underhålla honom på playan.. glöm inte solskyddsfaktor det är 30c idag. Very nice (med borat dialekt) ha en bra dag.puss

2008-07-27 @ 11:17:02
Postat av: Ingrid

Hejsan Dompan! Är kul att följa med dig på din blogg. Ser fram emot att höra din första rapport efter att du öppnat kristallgrottan. Önskar dig massor med lycka till! Hoppas jag kan komma dit en dag o se hur du har det...

Njut med sol och bad idag!kram Ingrid

Postat av: dompan

Till isabelle: ja vi hade det grymtTill ingrid : du är så välkommen puss

2008-07-27 @ 19:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback