Det är kört , jag är slaktad.
Jag orkar inte :( om jag får se ut så här ikväll  på galan, då vet jag inte vad jag gör hjäääälp

Hej!


Sitter hemma hos Natacha och Dhani och dricker min morgonkaffe och känner mig hellt slaktad, ja ni läst rätt slaktad...oki nu kommer vi till mitt stora problem,..

Idag ska jag ju på en jättestor kryssning med pompa och stå mina kompisar ska gå en stor modevisning och jag ska vara med och titta på visningen och hejja på såklart..  I allafall dom hade fixat så att även jag och mina kompisar skulle få uppsydda kläningar till oss så vi känner oss fina.
 
Så jag fick ett mail av firman som ska sy upp kläningarna, dom frågade vad jag hade för mått osv, vet inte vad jag tänkte på men jag skickade ett mail till dom  att jag var kort 157 cm lång och att jag hade xsmall..
 
Jag skickade iväg mailet och tänke inte  mer på det ..  Men sen i förrgår så pratade jag med en av mina kompisar
och hon berättade ju att  dom andra tjejerna   mätt  exakt alla mått   byst , stuss, lår mm  och vart jätte seriösa i mätningen hmmm hur faan kommer min klänning se ut nu då???

Så jag mailade  dom  som ska göra  kläningarna snabbt  mina  mått , som jag by the way  vart tvungen att mäta med ett stålband för jag hade inget annat att mäta med :S hehe.
 
Så nu var det såklart försent  för min kläning att fixas till .Så jag ser det framför mig att dom andra tjejerna kommer vackra som små utslagna blommor , så kommer jag in nån konstig kläning som typ björk brukar ha ...

Hjäääälp mig vad ska jag göra åhhhhhh hur tar jag mig ur denna knippa...fortsättning fölljer.Missa inte nästa avsnitt haha


xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Nadja

det kommer att lösa sig jag lovar, den kommer sitta snyggt iaf :D

Postat av: dompan

till nadja : ja hoppas iallfall heheh

2008-07-03 @ 09:23:01
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

hej rösta på bästa look aliken av olika bloggare i min blogg, kanske du finns med bland dem?

2008-07-04 @ 11:20:22
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: Dompan

Till hertiginanan : det ska jag genast göra hihihi kram

2008-07-04 @ 16:55:00
Postat av: Linn

Jag tyckte att jag kände igen outfiten på bilden! Och så slog det mig att den var med i filmen White Chicks, kommer du ihåg den?

2008-07-07 @ 09:16:57
URL: http://linn-linuspalinjen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback