Blondinbella vad hände med världen liksom!

                               


Ja jag brukar inte lägga mig i såna här grejer , men  jag känner att jag bara måste gå in och försvara den unge damen Blondinbella.. Jag  tycker det är hemskt att folk säger att det som har hänt i italien  med henne, skulle vara påhittat :S vare sig om det är det eller inte.. Så  tycker jag inte att man ska sitta och skriva i sina bloggar och gömma sig bakom skärmar och skriva att det skulle vara  påhittat för tänk vad hemskt om det skulle hända en själv..Ja  då skulle det inte vara så kul om folk sa att man hittat på  allt ..Jag  tycker att svenska befolkningen ska tänka på det innan dom yttrar sig om såna hemska grejer ..  Det väljer jag iallafall att   inte vara med på  .. Så Bella  jag vill bara säga! kämpa på  och bry dig inte vad alla idioter säger  det finns folk till allt....

Igår så var jag  och köpte ett ny refill spray  till min  skrikhund Spike,  så varje ggr han skäller  nu så sprutar den citron på han i hans näsa  .. Det hjälper faktisk han skäller inte  lika mycket nu  ..Men den där himla flaskan man ska ha till  halsbandet är ju inte billigt  dom vet hur man ska  ta betalt den kostar 135 kr flaskan och räcker inte alls länge kanske måste köpa typ 2-3 st i månaden  och själva halsbandet kostar ca 1100 kr  ,  men det är en  engångskostnad.. Så till alla er som har  hundar som skäller , det finns hopp hehe.

 Idag ska jag ner på stan och köpa min första färg till salongen yeaaaaaa ..  Jag ska köpa våtrumsfärg till badrummet och vanlig halvblank färg till dom andra rummen.. Så  jag kan sätta igång på fredag när jag får nycklarna, jag orkar inte vänta en minut till, jag vill bara få iorning på den och det är nu.. Ska ner på clasan  idag och kolla ifall mina ramar  har kommit in :)

Mr Love säger att det är riktigt viktigt att jag inte köper nån skitfärg som jag brukar  hehe så jag har lovat MR Love  att köpa bra och DYYYYR färg hehe.. Ha en bra dag i solen  ..

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Nadja

Förstår inte hur man kan påstå att de är påhittat de hon råkat ut för...sjukt!

Postat av: Millan

I går var jag inne på Gallerix och där hade de massa ramar som var på rea. Tänkte på dig och dina diplom då :)

2008-07-29 @ 09:45:57
Postat av: Dompan

Till Nadja: nä jag vet hellt galet , jättehemskt ju pusstill Millan : ahhh vad bra ska jag genast kolla upp kram

2008-07-29 @ 09:52:08
Postat av: anna

Såg dig på kanal 5 idag på det där Dolce Vita och jag måste bara säga att jag tyckte att du var grymt snygg och verkade vara väldigt jordnära :D Precis det intrycket som jag även fått via din blogg. Om jag har vägarna förbi din salong någon gång så ska jag absolut fixa naglarna/håret hos dig :D Jag önskar dig all lycka till med salongen.

Kram /anna

2008-07-29 @ 14:44:11
URL: http://angelaa.blogg.se/
Postat av: isabella

Hej gumman, hoppas allt är bra med dig. ska bli kul och komma och se hur fint det blir.. vad ska du ha för färger.. var det vit & svart??

puss

2008-07-29 @ 15:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback