Idollfinalen !

Ikväll som   säkert alla vet så är det idol finalen och det tänkte jag sitta och titta på.... Det står ju mellan Alice och Kevin och jag hoppas verkligen att kevin vinner , jag tycker han verkar vara en trevlig kille med båda fötterna på jorden.... och det tycker jag är otroligt viktigt... Så ikväll ska jag moffa godis och dricka cola och bara ta det lungt ska bli så skönt..

 Idag firar man ju lucia och det känns lite konstigt, äntligen  börjar man fatta att det närmar sig ... Tänkte gå ner ett tag imorgon på stan och handla lite  julklappar... Jag  har bara börjat lite smått men  har så mycket kvar..

Igår på jobbet så var det lungt så jag passade på att göra tomte naglar på min massage terapeft, men det blev väldigt korta , knappt över kanten eftersom hon inte får ha naglar när hon masserar .. så vi får se om hon klarar av att  ha dom i jobbet men det borde hon , för vi gjorde så himla korta..

Ska åka till Natacha nästa vecka nån ggr tror jag .. Jag vill ju passa på innan hon åker tillbaka till usa , och sen får man inte se henne på länge igen ...

Nä nu ska jag handla lite frukost , ha det bra..

xoxo Dompan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback