Problemo!

Ja nu var det problem med webbhotelet spray igen , jag blir så irreterad .. Dom  förstör ju för mig .. Men kom ihåg att spara den här adressen nu , för jag kommer inte ha den gammla hemsidan kvar på spray om det ska vara så här.. Då kommer jag bara ha bloggen kvar.. Är det nån som kan tipsa mig om bra dekorerringskurser i gele? jag skulle villja gå en  kurs framöver :) inte just nu , men det är kul att ha nåt att se fram emot???

Snart har jag och Ms Paint vävat hela väggarna inne i butiken :) Det är jättejobbigt , men man gör det för att det ska bli en finnare yta .. Eftersom väggarna var så himla förstörda.


Nu Hoppar jag  från ämne till ämne!  Snart så gifter sig min kära kompis Nadja och jag är så glad för hennes skull , men  jag måste få tag på henne hehe .. Nadja om du ser det här ! hör av dig , vi måste sätta ett datum som vi ska göra naglarna .. och jag måste veta vad du vill ha .. Please call me hihihi.

 Nu måste jag vakna till och det är ganska snabbt . Jag ska snart ner och möta Natacha 
www.improveme.se/natacha  och sen blir det att sätta i löshår på Natacha hela dagen ;) .. Det kommer ta så lång tid , men men hon kommer bli grym i håret hehehe.. Gud vad jag kommer sakna henne när hon är i Usa , men jag ska åka och hällsa på henne när jag får  ihop lite mer pengar , för nu måste jag satsa på salongen ..


Sennare idag när min lilla vän Natacha åkt hem ska jag  åka och köpa bård till köket i salongen.. det kommer vara vitt inne i köket  men jag  vill bryta av med en liten bård.

Nu ska jag dricka upp kaffet och bara  ta det lungt sen blir det konsentration på hög nivå när jag gör Natachas hår.. det ska vara perfekt  och det är viktigt på alla mina kunder .. Jag gör alltid mitt bästa.. För då kan men känna sig nöjd .

Vill ni boka tid så kontakta mig på kristallgrottan@live.se  om ni vill ha löshår med 200 slingor det kostar 3500 kr med äkta hår  passa på nu!  det tar 1 timme från stockholm med tåget.



Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag ringer dig idag babe, tänkte precis på dig hihi vi hörs senare puss och kram

Postat av: Millan

Jag har typiskt skandinaviskt hår, blont och tunnt, får man verkligen plats med hela 200 slingor när man är "tunnhårig"? Kan man använda samma slingor nästa gång man förlänger håret eller måste man ha nya?

2008-08-13 @ 15:46:48
Postat av: isabelle

hej gumman, hoppas det är bra med dig. och att du och natti har det bra, själv åker jag till kreta tomorrow kl 7 med min älskling, så du inte tror att jag e död bara för att jag ej kommenterar. men du får ha det så bra. och lycka till med salongen så syns vi 5e sep.

puss

2008-08-13 @ 19:00:50
Postat av: Anonym

Till Millan: ja då vi klämmer in hehe :P nä man gör oftast nya ... men därimot om man syr in dpå akn man anväda samma hår .. det kostar 3000 kr med bästa håret mvh

2008-08-13 @ 19:26:12
Postat av: FINA

heej på dig! de va billigt, jag har hårförlängning i nu men ska göra om mitt. jag mailar när jag får lön ;) hehe.

2008-08-13 @ 22:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback