Bygg blogg , eller vad är det här heheSaknar er mina vänner .. Vanessa och Natti


Jaaa det kan man verkligen undra .. Min blogg börjar mer och mer likna en killes bygg blogg hehe men snart så  är jag tillbaka med massa klädtips och skönhet igen men detta är ett måste just nu för att få igång salongen ... Men jag blir mer och mer taggad till att få öppna  .. Idag står det på listan  attt vi ska försöka bli klara med massage rummet ..

Vi ska bygga ihop duschkabinen och ställa den på plats bygga upp en vägg där ni mina kunder  hehe kan duscha när ni till exempel gjoprt en choklad massage :P..

Sen ska min älskade Mr Love lägga in klickgolv där... sen är det bara jag och min älskade MS Paint som måste väva lite inne i hörnet på rummet för sen ska det målas och sen är det  klart så ni ser ju att min   dag är uppbokad från nu och ända till ikväll..Full rulle kan man verkligen säga .. Jag bävar för att få ihop den där dusch kabinen .. säkert som värsta plock i pinn usch säger jag bara..

 Ska snart handla in massa löshår  som ska sälja i salongen kommer även sällja klipps och sen gör jag ju löshår om man vill att det ská sitta fast ordentligt ,  jag kommer  även sälja produkter för löshår och massa smått och gott..

Tack för att ni alltid peppar mig i rätt riktning, när jag är lite och orolig för salongen så blir jag alltid glad av era kommentarer.

Ha en bra dag my amigos.

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Ellen

Du är grym gumman! Snart är allt klart. Hang in there

Postat av: thereset

Joo det är jättekul att höra om när du håller på att fixa med din salong, man blir liksom sporrad att läsa, för man blir sugen själv på att starta något,och du visar ju bara att ingenting är omöjligt =)

Så good luck o vi längtar tills du öppnar den=)

2008-08-17 @ 15:39:10
URL: http://thereseberggren.blogg.se/
Postat av: vanessa

we miss u to! xxx vanessa

2008-08-17 @ 23:12:00
Postat av: dompan

till vanessa åhhhhh pussar

2008-08-18 @ 07:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback